RAGAZZI ITALIANI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 466 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ragazzi Italiani. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 21:18 beste pizza van breda!
11 mei 2024 om 14:24 Buonissima
5 mei 2024 om 22:40 Pizzabodem was niet gaar. Volledig zacht en niet hanteerbaar.
3 mei 2024 om 21:57 Het eten zal vast zeer smakelijk geweest zijn maar we zullen het nooit weten aangezien de bestelling geannuleerd is.
3 mei 2024 om 15:15 De pizza was koud en er was geen smaak ik zou graag 9 euro terug willen want heb was geen fijne ervaring
2 mei 2024 om 22:09 Pasta is niet te vreten
30 apr 2024 om 20:44 Delicious
25 apr 2024 om 20:11 Twee uren later bezorgd. Pasta was dit keer veel minder lekker dan normaal. Kwaliteit is niet consistent
25 apr 2024 om 19:17 I really live this pizza and pasta! My favorite place in Breda.
22 apr 2024 om 12:18 Ze kwam op afgesproken tijd, ik weet alleen niet hoeveel adressen ze al gehad had, want de pizza's waren lauw tot koud. De pizza's zijn echt origineel Italiaans, met veel zorg voor ingredienten maar eigenlijk niet bestemd voor bezorgen.
21 apr 2024 om 22:05 Pizza was helemaal door elkaar. Koude, slappe bodem. Heel teleurgesteld na zolang gewacht te hebben.
14 apr 2024 om 21:36 Zalige pizza